Tu ietaupīsi

Mēs gribam, lai Tev paliktu vairāk naudas

Tev ir pilnīga kontrole

Mēs sniedzam informāciju, un Tu pats pieņem lēmumu

Tu pats to paveiksi

Gandarījums par paša spēkiem paveikto

Visas izmaksas ir paredzamas

Tu pats izvēlies cik esi gatavs maksāt

Mūsu pakalpojumi

Veiksmīga darījuma īstenošanai

Virtuālā darījuma tūre - darījuma komplekts no A līdz Z

Nekustamā īpašuma pārdošana un pirkšana var šķist sarežģīta, it īpaši, ja ar šīm darbībām Tu vēl neesi saskāries. Tieši tāpēc esam izveidojuši HOPS virtuālās tūres. Tajās Tu soli pa solim redzēsi katru no darbībām, kas jāveic, lai iegādātos, pārdotu vai izīrētu dzīvokli, māju vai apbūves zemi. Lai atrastu sev piemērotāko tūri, Tev atliek vien doties uz attiecīgo sadaļu (Virtuālās tūres), izvēlēties darījuma veidu (pārdodu, pērku, izīrēju) un objekta veidu (dzīvoklis, māja, komerctelpa, zeme). 

Uzzināt vairāk.

Kad tas izdarīts, Tavā priekšā nonāks piemērotākā virtuālā tūre. Mēs ļoti labi zinām, ka neviens negrib iegādāties kaķi maisā, tāpēc spied uz pogas Atvērt paraugu – tādējādi varēsi aplūkot tūres saturu un pirmo soli, neiztērējot ne centa. Katrai no tūrēm esam izveidojuši trīs versijas:

  • Bronzas abonements;

  • Sudraba abonements;

  • Zelta abonements. 

Pirms veic pirkumu, rūpīgi iepazīsties ar katra abonementa saturu, lai atrastu tieši savām vajadzībām piemērotāko risinājumu. Bet, ja radušies kādi jautājumi – noteikti sazinies ar mums, un HOPS zinošie speciālisti ar prieku palīdzēs pieņemt pareizo izvēli!

Dažādi pakalpojumi

Pirmajam iespaidam ir liels spēks un tas ir jāizmanto. Īpaši svarīgi tas ir nekustamā īpašuma pārdošanā, proti, lai piesaistītu potenciālo pircēju vai īrnieku uzmanību, jāparūpējas par pievilcīgu sludinājumu.  Ko darīt, ja neesi pārliecināts par savām fotogrāfa spējām? Neraizējies – HOPS sadaļā Pakalpojumi atsevišķi vari pieteikties gan profesionālai foto sesijai, gan drona attēliem un 360 grādu video, turklāt, šos pakalpojumus iegādājoties komplektā, iespējams būtiski ietaupīt.

Un tas nebūt nav viss – piedāvājam arī virkni citu pakalpojumu, kas ir aktuāli ikvienam, kurš pērk, pārdod vai izīrē nekustamo īpašumu:

  • Dzīvokļa, mājas vai zemes vērtējums;

  • Īpašuma uzkopšana;

  • Pārvākšanās pakalpojumi;

  • Remonta pakalpojumi;

  • Mērnieka pakalpojumi.

Par katru no pakalpojumiem esam sagatavojuši detalizētu aprakstu – Tev atliek vien spiest uz pogas Uzzināt vairāk!

Izsmeļošas konsultācijas par nekustamā īpašuma tēmu

Nekustamo īpašumu darījumi nav vienkāršs process, īpaši ja ar to saskarās pirmo reizi. Esam šeit, lai Tev palīdzētu! Iegādājies konsultācijas par tieši Tev interesējošiem jautājumiem.

Tev radies jautājums: ko darīt, ja mans īpašums tiek īrēts, bet īrnieks nemaksā? Varbūt gribi labāk izprast nianses, kas saistītas ar nodokļiem pārdodot īpašumu? Gan šādos, gan daudzos citos gadījumos Tev noderēs HOPS konsultācijas, kuras sniedz pieredzējuši speciālisti. Lūk, dažas no konsultācijām, kuras piedāvā mūsu nekustamo īpašumu portāls:

  • Dzīvokļa pārdošanas konsultācija;

  • Kaulēšanās konsultācija;

  • Mājas nodošana ekspluatācijā;

  • Tirgus cenas ieteikums no HOPS (pēc reāliem darījumiem, piedāvājuma);

  • Dzīvokļa pārbūve un ko ar to darīt;

  • Īpašuma apdrošināšanas konsultācija.

Piebildīsim, ka šī ir vien neliela daļa no konsultāciju klāsta – ar visām vari iepazīties mājaslapas sadaļā Konsultācijas.

Mūsu priekšrocības

Kāpēc izvēlēties mūsu pakalpojumus?

Ietaupījuma kalkulators

Aprēķini pats, cik Tu ietaupīsi

Izvēlies HOPS Virtuālo darījuma Tūri un Tu:

  • Sapratīsi visu darījuma procesu
  • Saņem konkrētus padomus un kam pievērst uzmanību
  • Saņem Tev vajadzīgo dokumentus un paraugus
  • Saņem konsultācijas
  • Orientēsies darijumā un zināsi kādi ir nākošie soļi
Reģistrēties
Kāds būs Tavs darījums?
Darījuma summa
Māklera komisija
Mūsu pakalpojumu izmaksas: no -
Pakalpojumu izmaksas pie mākleriem: -
Tavs ietaupījums: -
Kā tas strādā

Kas ir Virtuālā darījuma Tūre?

Virtuālā darījuma tūre ir HOPS izstrādāta apmācību programma, kurā soli pa solim palīdzēsim Tev pirkt, pārdot vai izīrēt īpašumu. Mēs esam sagatavojuši konkrētus ieteikumus un padomus. Šajās tūrēs mēs esam sadalījuši un vienkāršojuši informāciju par nekustamā īpašuma darījumu. Tā ir sadalīta pa saprotamiem soļiem, lai Tev būtu vieglāk sekot līdzi un izpildīt katru no tiem. Tu pats noslēgsi savu darījumu nekusatmo īpašumu no A līdz Z.

Darbības ar nekustamo īpašumu bieži prasa individuālu pieeju, tāpēc piedāvājam dažādus papildus pakalpojumus, kas Tev var noderēs. Vienmēr esam pieejami, kad Tev ir nepieciešams atbalsts.

Iztēlojies, ka mēģini uzkāpt mežonīgā, stāvā kalnā. Mēs šo kāpienu esam labiekārtojuši ar kāpnēm un margām. Arī tad, ja paslīdēsi, mēs būsim drošības josta, kas palīdzēs Tev nenokrist un veiksmīgi tikt kalna virsotnē.

Izmēģināt bez maksas

Veiksmīga darījuma īstenošanai

Izvēlies virtuālo tūri

Izvēlies kāda Tūre Tev ir nepieciešama, atkarībā no nepieciešamā darījuma

Pārskati darāmo lietu sarakstu
Pārskati, kādi dokumenti ir nepieciešami
Pārskati, kādi papildu pakalpojumi Tev ir nepieciešami
Piesakies nepieciešamām konsultācijām
hops.lv
hops.lv
hops.lv
hops.lv
hops.lv